Top 5 vlogg-uri de beauty pe care ar trebui sa le urmaresti

Vlogg-urile pot strange in timp comunitati mari si unite in jurul unui vlogger talentat, care se implica zlnic pentru a crea un continut de calitate pe care abonatii sai sa-l aprecieze. Ei stiu cum sa dea  tonul noilor tendinte, buni formatori de opinie si determinati sa-si depaseasca limitele cu fiecare vlog postat. 

Este bine cunoscut ca indiferent de ce preferinte avem, exista un vlogger cu care putem rezona usor. De la subiectul dorit pana la calitatea acestuia, suntem la un click distanta de a afla intr-un mod cat mai interactiv ceea ce ne intereseaza. Vloggerii din zona de fashion sunt au o munca destul de grea, avand in vedere cat de repede se schimba tendintele si cat de greu e sa multumesti atatia oameni cu sute de preferinte. 

Echipa Listeo a facut realizat un mic research prin care a indentificat vloggerii pe care ar trebui sa-i urmaresti pentru a afla ultimele noutati in materie de fashion/beauty si care au constant un continut de calitate pentru abonatii lor. 

1.  Andreea Balaban 

Andreea Balaban

Andreea Balaban, este o tanara pasionata de fashion si beauty, care se remarca usor in zona de vlogging prin continutul sau de calitate din zona fashion si beauty. Cu un numar de 259 528 de abonati si cu peste 37 de milioane de vizualizari pe canalul sau. Video-urile ei sunt diverse şi amuzante, de la sfaturi practice de machiaj, impresii de călătorii, haul-uri cu haine pentru inspiraţie. Bineinteles, Andreea Balaban este un must-folllow blogger pe andreeabalaban.ro

2. Cristina Kovacs Official 

Cristina Kovacs

Cristina Kovacs isi surpinde cei 258 379 de abonati de pe youtube https://www.topvloguri.ro/vlogger/cristina-kovacs-official  cu continut updatat continuu din zona fashion si beauty. Are numeroase playlist-uri de la ”Favoritele lunii”, ”Back to school” la ”Travel with me” si ”Intamplari din viata mea”. Vlog-urile create au adus peste 20 de milioane de vizualizari. Cristina isi tine abonatii la curent cu ceea ce face si prin blog-ul personal https://cristinakovacs.com/.

3. Ioana114

Ioana vloggerContul de youtube ioana114, este al unei tinere talentate ce reuseste  sa fie apropate de comunitatea ei prin continutul sau de beauty, provocari si frumusete. A inceput din 2014 sa se apuce serios de vlogging, reusind sa stranga momentan 178 153 de abonati. De la ”Tutoariale machiaj”, ”Cumparaturi”, ”Provocari” etc, Ioana a reusit prin continutul de pe YouTube, sa adune peste 17 milioane de vizualizari. Ea este activa atat pe instagram si facebook pe conturile ioana114. 

4. Irina Claudia M  

Irina Claudia

Prin Irina Claudia M, descoperim un canal fresh si plin de continut ce acopera o multime de subiecte cerute in zona de fashion si beauty. Cei 155 082 de abonati se bucura de subiecte de la ”Provocari”, ”Pregateste-te cu mine”, ”Halloween”,”Travel” etc. Cu un continut asa bogat si divers, nu este de mirare ca s-au adunat peste 13 milioane de vizualizari in cei 5 ani de activitate al Irinei.

5. EDA Video Blog 

Adelina Pestritu

EDA Video Blog este canalul de YouTube, cunoscuta Adelina Pestritu prezinta celor 137,291 de abonati tutoriale interesante in ceea ce priveste subiecte precum fashion, beauty si lifestyle. Continutul se extinde si pe blogul personal https://adelinapestritu.ro/ unde Adelina isi tine la curent fanii cu toata actvitatea sa. Prin subiectele abordate in vlogging, a reusit sa aibe peste 11 milioane de vizualizari si este in continuaa crestere.

Speram ca aceste conturi sa va faca cel putin curiosi pe partea de fashion/beauty. Conturi ce sunt cu siguranta pe gustul oricarui pasionat de moda si frumusete. De asemenea, listeo.ro va vine in ajutor pentru a recrea din tinutele prezentate, avand integrate mii de magazine online de unde va puteti face usor cumparaturile dupa ultimele tendinte prezentate chiar si in vlogg-urile de mai sus.