Ce conturi romanesti de fashion urmarim pe Instagram

Scriem acest articol in ideea in care multi dintre voi, poate, se intreaba ce conturi de fashion sa mai urmareasca pe Instagram, cine are cele mai frumoase poze atat din domeniul acesta al modei, dar nu numai. De aceea, noi am adunat cateva conturi pe care le urmarim si am vrea sa vi le recomandam si voua. Pozele nu-s doar din domeniul modei. Sunt poze de lifestyle pe care creatorii conturilor doresc sa le impartaseasca, cu noi.

Mai jos veti gasi o lista cu conturile noastre preferate de Instagram din domeniul modei, lifestyle.
Nu este un top, iar ordinea este aleatorie.

Georgiana Boboc

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE TRAVELLER | FUN FASHION (@georgiana_boboc) on

Incepem aceasta lista cu o pasionata de haine vintage, Georgiana Boboc. Are propriul blog fondat acum aproximativ 6 ani si pe care scrie in continuare cu sarguinta.
Contul ei de instagram este un boost de culoare. Hainele ei sunt foarte vii si reflecta multa personalitate. De asemenea, gasim multe poze din calatorii. Nu ne place sa ne legam de acest aspect, insa pozele au o calitate foarte buna, sunt artistice si cum am spus inca de la inceput, foarte colorate. Stilul ei este liniar din acest punct de vedere, cam toate pozele fiind pline de culori, fiind vii si atragandu-te sa vezi si mai multe.
Daca vreti sa va inveseliti si colorati putin feed-ul din Instagram, noi va sugeram sa-i dati follow si sa urmariti ceea ce posteaza. Poate fi o sursa de inspiratie pentru multe dintre voi.

Despre Georgiana puteti afla mai multe de pe: http://vintage-traffic.com/

Noemi Meilman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noemi Meilman (@noemimeilman) on

Noemi Meilman este o femeie foarte carismatica, iar contul ei de Instagram reflecta acest fapt. In ciuda faptului ca e pasionata de moda, ceea ce se poate vedea din pozele postate, probabil ca nu multa lume stie (in general cei care o stiu doar de pe instagram) ca a terminat liceul in Israel. Nu acest fapt este important cat faptul ca dupa terminarea liceului, a fost obligata sa faca un an si 10 luni de armata. Cat inca era in Israel a publicat proza si poezie in reviste si culegeri ale scriitorilo romani existenti in Israel.
Noi o admiram foarte tare pe Neomi si conideram ca e un om inspirational, de la care ai ce invata. Pe profilul ei de Instagram puteti vedea poze din calatorii, poze cu haine (evident), dar si poze cu carti.Totusi, pozele cu ea avand diferite expresii faciale amuzante.

Despre Noemi puteti afla mai multe de pe: http://noemimeilman.com/

Silvia Cristescu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvia Cristescu (@silviacristescu) on

 

Silvia este editor la revista Glamour, cum se poate observa inca din primele poze ce apar in momentul in care intrati pe profilul ei. Pasiunea pentru fashion a inceput inca de cand era mica. Inca de cand era fetita a dezvoltat o pasiune pentru haine de asa natura incat garderoba papusilor sale devenise mai mare decat garderoba printesei Diana.
Feed-ul ei este putin mai serios, pozele avand mai degraba un aspect clasic, nuante mai pale, insa regasim in Silvia o femeie cu multa personalitate si carisma. Daca veti cauta prin pozele sale veti descoperi poze de la diverse shootinguri.

Mai multe despre Silvia puteti afla de pe: http://www.thestunninglook.com

Alina Tanasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina) on

Aspectul profilului de Instagram al Alinei este o adevarata revelatie si sursa de inspiratie. Are o afacere impreuna cu prietena sa, Diana Enciu(https://www.instagram.com/fabmusediana/).
Are Instagramul plin de poze din calatorii, insa nici macar nu are relevanta acest aspect, caci pozele sunt atat de frumoase si colorate si transmit atat de multe, incat ar fi putut fi facute pe balconul propriului apartament.

Aflati mai multe despre Alina si colaboratoarea sa, Diana, de pe: http://fabulousmuses.net/

Stefania

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N I A 🙋🏻 (@stephaninecom) on

Stefania (Stephanine) are un profil plin de surprize. Este una dintre cele mai influente bloggerite de beauty si fashion. De asemenea, trebuie sa mentionam ca e fotograf profesional, iar asta se poate observa cu usurinta din calitatea pozelor sale. Nu putem spune ca pozele sale sunt cumva liniare si se duc cam in aceeasi zona sau au acelasi aspect, caci ar fi o minciuna. Pozele variaza, aspectele pozelor variaza, insa acest lucru este explicat de faptul ca este fotograf profesional.
Noi speram sa-i dati follow si sa va bucurati privirele cu niste imagini frumoase. Va putem spune ca este talentata!

Despre Stefania aflati mai multe de pe blogul ei: http://www.stephanine.com/

Maurice Munteanu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maurice_munteanu (@maurice_munteanu) on

Deja banuim ca multi dintre voi il stiu pe Maurice, juratul de la “Bravo, ai stil!”.
Maurice este fashion editor pentru revista “ELLE” si stilist. Cele dintre voi care au nevoie de o sursa de inspiratie sau sunt curiosi sa afle ce este in trend, sunt invitati sa-l urmareasca pe Maurice pe contul sau de instagram si sa citeasca mai multe pe site-ul sau: http://www.mauricemunteanu.ro

Denisa Potecaru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Potecaru (@potecaru_denisa) on

Mergand pe aceeasi linie, vrem sa va spunem ca si Denisa reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi, mai ales din punct de vedere stilistic. Desi are o varsta destul de frageda, Denisa da dovada de mult stil si talent prin tinutele sale. In pozele ei de pe instagram veti putea vedea multe poze realizate in stil retro, dar si tinute. Pe langa acestea, mai puteti vedea si poze de tip shooting, foarte, foarte reusite.
Noi o apreciem pe Denisa si va invitam sa-i dati follow, pentru a vedea un tanar talent cum creste.